Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Back

Beachvlaggen bestellen

Vanaf € 27,95

Wil je opvallen bij een outdoor evenement, op straat of op het strand? Dan ben je op zoek naar beachflags! Bij 1-2-3druk.nl worden de beachflags bedrukt op duurzaam weersbestendig materiaal, zodat de vlaggen in weer en wind in perfecte staat blijven. Je kunt je beachflag al in 1 werkdag in huis hebben!

  • Inclusief een gratis draagtas
  • Verschillende voetstukken verkrijgbaar
  • Hoge kwaliteit Beachvlaggen
  • Gedrukt op duurzaam vlaggenmateriaal
  • Verkrijgbaar in windbestendig materiaal
Toon meer

Voor het opmaken van het bestand voor jouw beachvlaggen kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Featherflags - Small (40 x 240 cm) pdf Adobe indesign
Featherflags - Medium (65 x 315 cm) pdf Adobe indesign
Featherflags - Large (92 x 430 cm) pdf Adobe indesign
Square Beachflag - Small pdf Adobe indesign
Square Beachflag - Large pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor beachvlaggen

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

Speciaal
1 Beachvlaggen nu € 34,95

1 beachflag met stok en draagtas (65 x 315cm)

1 Kies het formaat van je strandvlag

In de eerste stap kies je het type en formaat van je strandvlag. De afmetingen die bij de vlaggen staan hebben betrekking op alleen de vlag.

2 Kies het materiaal van je strandvlag

3 Kies voor alleen de vlag of een compleet systeem

4 Kies de oplage

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel.

1 Aanbevolen 2 Weet je het niet zeker? Dit is de meest bestelde hoeveelheid door zakelijke klanten. 3 4 5 6 7 8
9 10 15 20 25 30 35 40 45 50

Desired quantity not listed above?

Do you want a quantity that is not listed above? Fill in your desired quantity in the field below and we will look up and select the closest quantity that’s available for this product.

Andere oplage nodig? stuur ons een email.

5 Wil je een voetstuk?

Geen voetstuk

Grondpen (harde grond)
Grondpen (harde grond)

Grondpen (harde grond)

Wil je jouw vlag plaatsen op een harde ondergrond? De metalen grondpen is hier zeer voor geschikt en steek je gemakkelijk in de harde grond.

Grondboor + rotator
Grondboor+ rotator

Grondboor+ rotator

De **kunststof grondboor van 50 cm** is de ideale versteviging van jouw vlag op een zachte ondergrond. De kunststof boor is gemakkelijk in de grond te bevestigen en zorgt ervoor dat jouw vlag perfect blijft staan. De boor is **650 grams zwaar**. De grondboor wordt standaard met rotator geleverd. Deze zorgt ervoor dat je beachflag ook bij wind goed in de grond blijft staan.

Kruisvoet (indoor)
Kruisvoet (indoor)

Kruisvoet (indoor)

De kruisvoet is een standaard die zeer geschikt is voor een vlakke ondergrond. Het metalen frame en de vier poten zorgen voor extra stevigheid. De kruisvoet heeft een formaat van 85 x 85 cm (20 cm hoog).

Kruisvoet + waterzak
Kruisvoet + waterzak

Kruisvoet + waterzak

De kruisvoet is een standaard die zeer geschikt is voor een vlakke ondergrond. Het metalen frame en de vier poten zorgen voor extra stevigheid. De kruisvoet heeft een formaat van 85 x 85 cm (20 cm hoog). De waterzak zorgt voor extra stevigheid. De waterzak heeft een inhoud van 6 liter en een diameter van 46 cm.

Watertank 10 liter (indoor/outdoor)
Watertank (indoor/outdoor)

Watertank (indoor/outdoor)

De watertank met wielen is de perfecte versteviging van jouw vlag. Vul de tank met zand of water en jouw vlag zal altijd op zijn plaats blijven staan. De tank heeft een formaat van 48 x 48 cm en een gewicht van 1.6 kg. Klik hier voor meer informatie over de werkwijze van de watertank.

Watertank + rotator (outdoor)
Watertank + rotator (outdoor)

Watertank + rotator (outdoor)

Wanneer je de watertank buiten gebruikt raden wij aan een rotator te gebruiken. Hierdoor kan de vlag draaien in de watertank. Extra opvallend! Klik hier voor meer informatie over de werkwijze van de watertank met rotator.

6 Kies de uiterlijke levertijd

Desired quantity not listed above?

Do you want a quantity that is not listed above? Fill in your desired quantity in the field below and we will look up and select the closest quantity that’s available for this product.

Controleer jouw bestelling hieronder

Formaat:

Materiaal:

Type :

Oplage:

Optie:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

1-2-3druk.nl