Momenteel is er een algemene storing bij iDeal. Betalingen met iDeal kunnen mogelijk niet of niet goed verwerkt worden. Kies voor een andere betaalmethode of probeer op een later moment opnieuw mocht je betaling mislukken.

Handdoeken & Badtextiel

trustpilot

Een handdoek bedrukken: vernieuwing in je promotiemiddelen!

Out of the box denken, dat is waar veel bedrijven tegenwoordig mee bezig zijn. Het adverteren gaat allang niet meer alleen om papier en radiospotjes. Relatiebeheer wordt steeds belangrijker, waardoor bedrukte handdoeken ook interessanter worden! Niet om in de ring te gooien, maar om een aantrekkelijk cadeautje aan je doelgroep te kunnen geven. Een handdoek bedrukken is een goed voorbeeld van de manier waarop marketing zich verplaatst. Tegenwoordige promotie is niet altijd meer schreeuwend en activerend. Juist door te kiezen voor bijvoorbeeld een handdoek met logo help je jouw merk een meer relaxte naam te creëren. Een handdoek laten bedrukken is namelijk helemaal niet zo duur én herinnert je doelgroep aan jouw merk als ze zich nog eens omdraaien op het strand. Als dat geen ontspannen manier van jouw bedrijf adverteren is…

Voordelen van een handdoek met logo als promotie

Behalve de relaxte connotatie, zijn er nog meer voordelen van een bedrukte handdoeken zoals handdoek met logo. Je bent bijvoorbeeld niet gevonden aan één kleur bedrukking of aan de beperkingen van een vectorbestand. Een handdoek bedrukken bij 1-2-3druk.nl doe je in de full-colour druktechniek, waardoor je al jouw creativiteit in het ontwerp kwijt kunt. Bovendien zijn de handdoeken in verschillende maten en kleuren beschikbaar, waardoor er altijd iets is dat aansluit bij jouw merk. Zo kun je de handdoeken ook zelf meenemen! Afhankelijk van je design, kun je ervoor kiezen om de handdoeken aan je personeel of juist aan vrienden of klanten te geven. Er zal niemand zijn die niet verrast opkijkt van een handdoek met logo. Dat is jezelf drogen in (huis)stijl!

Onze badstof handdoeken zijn al vanaf één stuk beschikbaar, waardoor het een uitstekend cadeautje is. De mogelijkheden tot personaliseren zijn hierdoor veel groter dan andere geschenken. Bovendien weet je zeker dat niemand meer per ongeluk jouw handdoek zal meenemen, omdat je hem helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Kies voor jouw logo, slogan of bepaald event waarop je hem uitdeelt, dat is een extra persoonlijke touch met een gepersonaliseerde handdoek!

Bedrukte handdoeken: waarvoor gebruik je ze?

Niet alleen voor bedrijven die ligbedjes verhuren op het strand van Hawaii is een handdoek bedrukken handig. Absoluut, een punt van herkenning voor zulke bedrijven, maar ook Nederlandse organisaties hebben creatieve opties om een handdoek laten bedrukken te gebruiken voor voor hun marketing! Daar waar veel mensen bij een sportevenement denken aan het geven van kleding, is een schone handdoek aan de finish een hele welkome verrassing! Het merk dat op de handdoek staat die je na een voltooide marathon hebt gekregen, die vergeet je niet snel! In deze sport-hoek kun je ook handdoeken bedrukken om het winnende team van een seizoen in het zonnetje te zetten. Kies voor een design met het jaartal en de klasse waarin het team heeft gespeeld. Dat is weer eens iets anders dan een beker – en iets dat iedereen mee naar huis kan nemen.

Daarnaast zijn ook hotels fan van een gepersonaliseerde handdoek. Je kunt er als verblijf voor kiezen om deze mee te geven aan je gasten, zodat er thuis een aandenken is aan hun relaxte verblijf. Ook als je een evenement bij een zwembad hebt, of bijvoorbeeld een bijeenkomst op het strand, dient een gepersonaliseerde handdoek of strandlaken als een mooie aanvulling.

Tot slot kunnen deze promotionele items goed dienen als kleedje voor studenten. Iedere picknick in het park of op de campus vereist een laken – stel dat dat de jouwe is! Dat betekent niet alleen dat de ontvanger jouw merk vaak ziet, maar ook dat jouw merk wordt uitgedragen richting vrienden. Social proof, daar heb je zeker baat bij!

Handdoek laten bedrukken van goede kwaliteit

Als je iets weggeeft, wil je dat dat het lang mooi blijft en niet vervaagt. Bij 1-2-3druk.nl focussen wij op het eindresultaat. Met de nieuwste productietechnieken en hoge kwaliteitseisen staan wij garant voor een goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat een gepersonaliseerde handdoek een aanvulling is op jouw promotie die lang meegaat!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

1-2-3druk.nl