Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

PMS drukwerk

Bewaak je huisstijl met drukwerk in Pantone kleur.

Wil je zeker weten dat de kleuren van je huisstijl exact overeenkomen? Kies dan voor onze PMS producten. Pantone is een uniek systeem voor eenduidige kleurcommunicatie. Maak gebruik van de kleurcodes in jouw huisstijl en voorkom verwarring. Het gebruik van Pantone kleuren wordt aanbevolen voor drukwerk professionals!

Pantone kleuren: voor de duidelijkheid

Pantone drukwerk, ookwel PMS drukwerk genoemd, is drukwerk dat gebruik maakt van pantone kleuren. Het grote voordeel hiervan is dat deze grotere precisie kan bieden dan de ‘standaard’ CMYK-kleuren. Ondanks dat een logo of design in PMS drukken wat duurder kan zijn, draagt dit veel bij aan jouw merk. Pantone kleuren zorgen ervoor dat de gebruikte kleuren exact degene zijn waar je om vroeg. Van nature ziet pantone drukwerk er geweldig uit, omdat de kleuren precies overeenkomen.

Wanneer PMS drukwerk gebruiken

PMS drukken is niet de enige manier – en ook niet de enige juiste manier – om jouw huisstijl door te voeren. Maar er zijn wel bepaalde momenten waarop een PMS drukker verkozen moet worden boven een standaard drukker. Je hebt baat bij de precisie van PMS drukwerk als je bijvoorbeeld:

- Werkt met logo’s en branding: logo’s moeten erop kunnen vertrouwen dat de kleur gelijk blijft. De exacte kleur blauw van de Albert Heijn en de kleur rood en geel van de McDonalds dragen bij aan de herkenbaarheid. Deze printtechniek helpt je een standaard neer te zetten die past bij jouw merk.

- Kleuren buiten de CMYK-kleuren: sommige kleuren kun je simpelweg niet printen met CMYK. Fel oranje of marineblauw zijn hier voorbeelden van. Als je deze uitzonderingen ook wilt kunnen gebruiken, is PMS drukwerk de uitkomst.

- Brochures en catalogi: al het drukwerk met meerdere pagina’s die dezelfde kleuren moeten krijgen. Zolang je hetzelfde soort papier gebruikt, zijn pantone kleuren altijd precies gelijk over alle pagina’s.

- Gladde dekking: zoals bij advertenties op groot formaat, grote oppervlakken met dezelfde kleur of branding-materiaal. Een PMS drukker realiseert de beste kleurdekking op groot en klein oppervlak.

De beste PMS drukker

Als je het meest uit jouw drukwerk wilt halen, heb je een leverancier nodig die pantone kleuren tot in de puntjes begrijpt. Bij 1-2-3druk.nl gebruiken we alleen de beste kwaliteit materiaal en productielijnen, zodat de klant altijd het beste product ontvangt. Wij bieden een variété aan producten aan, die jouw merk helpen uitbouwen met consistent kleurgebruik voor jouw logo, boodschap of volledig communicatiemiddel!

Van prints voor banners en flyers tot promotieproducten die je voor netwerking-events of beurzen kunt gebruiken, 1-2-3druk.nl zorgt ervoor dat het resultaat past bij jouw merk. Wij bieden pantone drukwerk aan van huisstijl tot verpakkingen – en nog veel meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

1-2-3druk.nl