Momenteel is er een algemene storing bij iDeal. Betalingen met iDeal kunnen mogelijk niet of niet goed verwerkt worden. Kies voor een andere betaalmethode of probeer op een later moment opnieuw mocht je betaling mislukken.
Back

PVC tape

Vanaf € 244,89

Het ontvangen van een pakketje is leuk, maak van die merkbelevening een contactmoment met jouw merk. Bedrukte PVC tape zorgt ervoor dat jouw merk naar voor komt en zichtbaar is voor alle omstaanders. De PVC tape is makkelijk te scheuren met de hand en is uitermate geschikt voor kartonnen dozen. De tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 66 meter. Het design dat herhaald zal worden kan maximaal 50mm breed zijn en 251mm lang. De bedrukte tape wordt geleverd in dozen, 36 rollen per doos. Bestel ze nu tegen de scherpste prijs!

  • Perfect voor binnen & buiten gebruik
  • Hoge kwaliteit PVC tape
  • Scherpe details en hoge kleur intensiteit
  • Al beschikbaar vanaf 36 stuks
Toon meer

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw pvc tape rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

  1. Voeg 3 mm afloop toe.
  2. Lever een vector-bestand aan.
  3. Gebruik de PMS kleurcode(s).
Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw pvc tape kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

PVC tape - 251mmx50mm pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor pvc tape

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Kies de kleur tape

2 Hoe veel kleuren heeft je ontwerp?

3 Hoeveel rollen wil je bestellen?

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage niet in het rijtje? Vraag een offerte aan.

36 72 108 144
216 360 540 720

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

4 Kies de uiterlijke levertijd

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

  • To guarantee this delivery date, your artwork and payment need to be received and approved before donderdag 1 januari 01:00.
  • Easily upload your artwork and get your printproof after completing the order.

Controleer jouw bestelling hieronder

Colours:

Colours:

Quantity:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

1-2-3druk.nl