Momenteel is er een algemene storing bij iDeal. Betalingen met iDeal kunnen mogelijk niet of niet goed verwerkt worden. Kies voor een andere betaalmethode of probeer op een later moment opnieuw mocht je betaling mislukken.
Back

Doosjes met venster

Vanaf € 196,59

Gun uw klanten, medewerkers of partners een kijkje op het product of presentje dat u hen verkoopt of cadeau doet met deze doosjes van 1-2-3druk.nl. Dat kan door de in het deksel geïntegreerde transparante folie. Het formaat van de doos is ca. 6,5 x 13 x 2,4 cm. Daarnaast is de transparante foli ca. 4,1 x 10,5 cm in de deksel. Het doosje word geleverd in 300 grams mat kunstdrukpapier. Deze doosjes zijn ideal om producten als taart, cake of bonbons te verpakken.

Het materiaal van de doos is van 300grams mat. Het formaat van de doos is 6.5 x 13 x 2.4cm. Daarnaast is het folie ongeveer: 4.1 x 10.5 cm. De bedrukking word gedaan in CMYK.

  • Al bestelbaar vanaf 100 stuks
  • De ultieme cadeauverpakking
  • Perfect voor gebak en taart
Toon meer

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw doosjes met venster rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

  1. Gebruik CMYK als kleurmodus.
  2. Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
  3. Zorg voor een resolutie van 300 dpi.
  4. Voeg 3 mm afloop toe.
  5. Houd een veiligheidsmarge van 4 mm aan.
Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw doosjes met venster kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Doosje met deksel en venster pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor doosjes met venster

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Selecteer een oplage

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage niet in het rijtje? Vraag een offerte aan.

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

2 Kies de uiterlijke levertijd

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

Controleer jouw bestelling hieronder

Oplage:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

1-2-3druk.nl