Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Back

Vlaggenmasten

Vanaf € 366,79

Wapper jouw vlaggen de hoogte in met onze hoge, sterke, maar toch ook elegante vlaggenmasten. We willen niet uit de hoogte doen, maar deze masten geven jouw bedrijfspand een zeer professionele uitstraling. En wat betreft het opvallen.. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Succes gegarandeerd.

  • Hoge kwaliteit Vlaggenmast
  • Beste prijs in Nederland
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Verkrijgbaar in 6, 7 of 8 meter
  • Verkrijgbaar in polyester of aluminium
Toon meer

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw vlaggenmast rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw vlaggenmast kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Bekijk alle werktekeningen voor vlaggenmast

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Kies het materiaal van je vlaggenmast

Polyester

Polyester vlaggenmasten hebben een conische vorm. Hierbij bedoelen we dat de diameter onderaan groter is dan de diameter aan de top. Dit geeft de mast een robuuste, maar ook zeer elegante uitstraling. De polyester masten zijn ook nog eens glasvezel versterkt. Voet: kantelvoet.

Polyester

Aluminium

Aluminium vlaggenmasten hebben een cilindrische vorm. Hierbij bedoelen we dat de diameter onderaan net zo groot is als aan de top. De aluminium masten hebben een minder hoogwaardige uitstraling, maar desondanks een stevige diameter en een forse wanddikte. Voet: kantelvoet. LET OP: ook de aluminium mast heeft een witte kleur.

Aluminium

Maak hierboven je keuze

We hebben de meest gekozen opties hierboven voor je neergezet. Maak hierboven je keuze om verder te gaan.

2 Kies het formaat van je vlaggenmast

3 Wil je een banieruithouder?

Nee, zonder banieruithouder
Nee, zonder banieruithouder

Nee, zonder banieruithouder

De vlaggenmast is standaard voorzien van een intern koord, een afsluitklepje met sleutel en een gelagerde witte draaitop. Voor masten van 6 of 7 meter geldt handmatig hijsen, een mast van 8 meter is voorzien van een liersysteem.

Ja, met draaibare banieruithouder
Ja, met draaibare banieruithouder

Ja, met draaibare banieruithouder

De draaibare banieruithouder is kogelgelagerd en wordt geleverd inclusief een set bevestingsringen en een verzwaringsgewicht. Lengte banieruithouder: 120 cm

Ja, met hijsbare banieruithouder
Ja, met hijsbare banieruithouder

Ja, met hijsbare banieruithouder

De hijsbare banieruithouder is zeer handig in gebruik. Doordat je de banieruithouder op kunt hijsen, is het niet nodig de gehele mast naar beneden te halen om van vlag te wisselen. Geleverd inclusief verzwaringsgewicht.

4 Hoeveel vlaggenmasten wil je bestellen?

1 2 aanbevolen 3 Weet je het niet zeker? De meest bestelde hoeveelheid onder andere klanten is 3 stuks. 4
5 6 7 8 9 10

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

5 Kies de levertijd

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

  • Om deze levertijd te kunnen garanderen, zullen je betaling & bestand ontvangen en goedgekeurd moeten zijn voor donderdag 1 januari 01:00.
  • Upload gemakkelijk je bestand en krijg je drukproef na het voltooien van je order.

Controleer jouw bestelling hieronder

Materiaal:

Formaat:

Optie:

Oplage:

Levertijd:

Ga verder

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

1-2-3druk.nl